Dezinfectanti profesionali produsi in Romania. Cu responsabilitate!

Blog

Prima Pagina / ,

Așteptările consumatorilor în materie de dezinfectanți pentru acasă dar și în instituții. Principalele confuzii între produsele de igienă și cele dezinfectante.

Contextul actual a crescut cererea pentru produse profesionale pentru curățare, igienizare și dezinfectare. În același timp, noile reglementări legislative, care impun reguli mai stricte în industria HoReCa, i-au determinat pe producători și furnizori din industria dezinfectanților și soluțiilor de curățenie să-și adapteze gamele și ofertele ținând cont de nevoile, specificul și plafonul de cheltuieli al consumatorilor.

Potrivit recomandărilor OMS, pentru industria ospitalității este obligatoriu ca toate unitățile de cazare să folosească produse și echipamente omologate și să respecte recomandările și reglementările impuse de autorități. În ultima perioadă, cea mai mare cerere în industria HoReCa o înregistrează produsele de curățenie și dezinfectare, pentru că toți operatorii își doresc să asigure siguranța și protecția clienților și a angajaților.

La prima vedere nu pare nimic dificil pentru că soluțiile de igienizare și dezinfectare erau folosite și în trecut, însă epidemia de Coronavirus a impus reguli diferite. Eficiența dezinfectanților este confirmată de avizarea lor de Ministerul Sănătății și Comisia Națională pentru Produse Biocide, care atestă eficacitatea produsului în eliminarea virusurilor și bacteriilor. Raportat la portofoliul de produse, compania noastră oferea încă din 2011 spre vânzare o serie de biocide pentru uz profesional. Pe lângă soluțiile specifice, am remarcat că cererea în ultimul an s-a îndreptat și spre dispensere, recipiente de buzunar și soluții pentru suprafețe și pavimente.

Pe de altă parte, confuziile legate de produse apar în denumirea produselor, dar și în calitatea substanțelor folosite în producerea acestora. Una dintre principalele confuzii este dată de diferențele dintre produsele virucide și igienizanți. Există produse reglementate de autorități care atestă eficacitatea acestora în eliminarea virusurilor/bacteriilor sau sporilor fungi, în cazul produselor virucide, și produse care doar curăță, dar nu distrug virusurile, în cazul produselor igienizante. De aceea, recomandăm doar achiziția de produse omologate de către Ministerul Sănătății, acestea având avizul trecut pe etichetă, alături de pictogramele specifice pentru avertizarea cu privire la toxicitate și inflamabilitate.

Și în industria ospitalității cea mai importantă cerință din partea clienților este dată de respectarea recomandărilor și reglementărilor impuse de autorități, urmată de optimizarea și transparența costurilor, flexibilitatea din punct de vedere al livrărilor și diversele solicitări suplimentare.

Prin intermediul partenerilor noștri dar și al furnizorilor, Klintensiv a prioritizat producția produselor pentru curățenie și a dezinfectanților pentru mâini și suprafețe, create special atât pentru uz casnic, cât și profesional. Toate produsele sunt realizate în România, în fabrica noastră din Bragadiru, județul Ilfov, fiind testate și avizate atât în țară, cât și în laboratoare specializate din străinătate. Klintensiv este singurul producător care testează toate loturile de produse la Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Chimie și Petrochimie, oferind astfel o extra garanție privind calitatea produselor și consecvență în a oferi produse conforme. Acestea sunt disponibile pe piață la un raport calitate-preț onest și, totodată, competitiv.

Portofoliul Klintensiv cuprinde foarte multe game împărțite pe categoria de produs și în funcție de cantitate, iar gama cea mai solicitată este gama de dezinfectanți. Dezinfectanții Klintensiv se gasesc la vanzare pe site-ul companiei, accesând https://klintensiv.ro/

Pentru anul în curs, compania se va concentra pe inovație în categorie, pe creșterea vizibilității în retail și pe consolidarea poziției de lider în furnizarea dezinfectanților pentru spitalele și instituțiile din România.

Photo by Sabri Tuzcu on Unsplash

Lasă un comentariu

0
    0
    Cos Cumparaturi