Avize și documentație

Klintensiv - o gama de produse dezinfectante avizate de Ministerul Sanatatii

Inca de la inceputul activitatii firmei noastre, ne-am concentrat pe oferirea unei game de produse standardizate prin intermediul unui proces de productie ce se caracterizeaza prin rigurozitate si atentie maxima,. De aceea, toate produsele pe care le regasiti pe pagina noastra de internet sunt dezinfectanti avizati Ministerul Sanatatii.

Pentru produsele prezentate pe www.klintensiv.com sau www.klintensiv.ro  puteți obține o copie a avizului Ministerului Sănătății, fisa de securitate, fisa tehnica sau prospectul de produs. Pentru aceasta, va rugam sa trimiteti un email la office (at) klintensiv.com sau sa ne contactati telefonic la 0742 193 981.

Substantele active continute de produsele noastre provin de la cele mai prestigioase companii din domeniu, fiind atent selectionate astfel incat sa se clasifice printre produsele de calitate inalta. Conceptul nostru se bazeaza in totalitate pe reciclarea unei parti considerabile din deseurile rezultate, astfel incat sa putem respecta mediul inconjurator. Acest lucru reprezinta o prioritate pentru PRO INTEGRATOR. Gama noastra de produse actioneaza in mod eficient impotriva asa zisei murdarii invizibile, lucrand in profunzime si facand sa dispara chiar si cele mai mici urme de murdarie. Ea cuprinde produse precum sapun lichid, gel de maini, dezinfectant instrumentar sau dezinfectant pentru suprafete. Toti acesti dezinfectanti avizati de Ministerul Sanatatii contribuie la o mentinere cat mai eficienta a curateniei unor zone in care este necesara o igiena superioara.