Dezinfectanti profesionali produsi in Romania. Cu responsabilitate!

,

Călătorii în siguranță: reguli de protecție și dezinfectare la bordul avionului

După o perioadă plină de restricții, iată că vara aceasta avem posibilitatea de a călători spre destinații ideale pentru vacanță. Pe măsură ce îți configurezi itinerariul, ia în calcul și modul în care răspândirea Covid-19 ar putea să îți influențeze concediul.

Călătoria în timpul unei pandemii necesită o abordare mai prudentă, dar, cu puțină determinare, poți minimiza semnificativ riscul de infectare. Vom vedea în continuare cum putem face acest lucru.

Înainte de îmbarcare, așa cum sigur știi, este nevoie să treci printr-un proces de verificări de securitate. Acest lucru înseamnă că vei intra în contact cu suprafețe frecvent atinse și vei fi în preajma multor oameni. În primul rând optează pentru efectuarea check-in-ului online, înainte de a ajunge la aeroport. Pentru a te proteja cât mai eficient, pe lângă purtarea permanentă a măștii, ține cont de următoarele sfaturi:

  • Păstrează, pe cât posibil, o distanță de 2 metri între tine și ceilalți pasageri.
  • Limitează contactul cu suprafețele frecvent atinse, cum ar fi balustrade, butoanele liftului și clanțele. Dacă trebuie să atingi aceste suprafețe, folosește imediat un dezinfectant pentru mâini.
  • Oricând este posibil, alege manipularea contactless a documentelor de călătorie și a plăților.
  • Evită să îți atingi ochii, nasul și gura.
  • Acordă o atenție deosebită igienei. Este deosebit de important să îți dezinfectezi mâinile după ce ai mers la baie, înainte de a mânca și după ce ai tușit, strănutat sau ți-ai suflat nasul. Dacă nu ai la îndemână apă și săpun, folosește dezinfectant care conține cel puțin 60% alcool.

Marea necunoscută în ceea ce privește călătoria cu avionul este faptul că nu ai detalii cu privire la starea de sănătate a pasagerilor din proximitatea ta. Din acest motiv, cea mai eficientă variantă este prevenția. În funcție de durata zborului, ia în vedere schimbarea măștii de protecție. În mod normal, masca va fi înlocuită odată la 4 ore, însă dacă observi că aceasta s-a umezit, folosește una nouă.

Deoarece la bordul avioanelor nu sunt permise recipientele de dimensiuni mari, asigură-te că te aprovizionezi cu un flacon de dezinfectant pentru mâini și tegumente. Poți opta pentru un gel de 40 ml, care va fi suficient pentru durata călătoriei.

Pe lângă acesta, ia cu tine un pachet de șervețele dezinfectante. După îmbarcare, curăță și dezinfectează zonele cu care vei intra în contact: cotiere, centuri de siguranță, hubloul, măsuța și orice alte elemente din plastic sau materiale dure. În cazul în care scaunul este fabricat din materiale neporoase, poți, de asemenea, să folosești un șervețel umed dezinfectant pentru a-l dezinfecta.

Din dorința de a crea un mediu sigur pentru pasageri, o bună parte din companiile aeriene au implementat versiuni digitale ale meniurilor. Ele sunt disponibile online, prin intermediul unei aplicații dedicate. Folosește-te această variantă, dacă ai posibilitatea, pentru a evita contactul cu revistele din avion.

Înainte și după fiecare gustare pe care o ai de-a lungul zborului, dezinfectează-ți cu grijă mâinile. În mod evident, aceeași regulă se aplică și în cazul utilizării toaletei în avion.

O altă modalitate de a elimina riscul de infectare cu Covid-19 sau alți viruși este să pornești ventilația de deasupra scaunului. Această recomandare este susținută de un studiu publicat în Journal of Travel Medicine de la Universitatea Oxford, care a examinat riscurile călătoriei cu avionul în timpul pandemiei. Conform cercetătorilor, este recomandat ca fluxul de aer să fie activat pentru a îmbunătăți confortul călătoriei, calitatea aerului și pentru a reduce transmiterea virusului.

Înainte de a pleca în călătorie, fă o vizită virtuală e-shop-ului Klintensiv pentru a te aproviziona cu tot ce ai nevoie pentru dezinfectarea eficientă a mâinilor și suprafețelor.

Lasă un comentariu

0
0
Cos Cumparaturi

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

Ways to earn

Caștigă puncte la fiecare comanda

1 punct pentru fiecare 5 lei cheltuiti

Puncte recompensă pentru fiecare comandă in tre 50 lei si 999 lei Less

Caștigă 50 puncte bonus

+50 Puncte

50 puncte bonus la comenzi de minim 1000 lei

Recomandă-ne unui prieten

Advocate Puncte : 20 | Puncte : 20

Recomandă-ne unui prieten și primiti amando i 20 puncte recompensă Less

Facebook Share

+5 Puncte

Distribuie magazinul nostru pe facebook si pr imesti 5 puncte/share Less