Dezinfectanti profesionali produsi in Romania. Cu responsabilitate!

Blog

Prima Pagina / ,

Igiena și dezinfectarea spațiilor de birouri

Pe fondul pandemiei de COVID-19, spațiile de birouri se supun cerinţelor cu privire la spaţiul dintre birouri și la măsurile de curățenie și dezinfectare.

Sarcina administratorilor de clădiri este să păstreze un mediu sănătos și sigur pentru toți angajații, să se asigure că au toate echipamentele și produsele potrivite pentru a menține un standard ridicat de igienă, astfel încât să minimizeze riscul de infecții.

Zonele cu trafic ridicat, precum suprafețele atinse în mod repetat, cum ar fi mânerele ușilor, liftul, birourile, scaunele sau obiectele din spațiile comune trebuie să fie prioritizate și dezinfectate frecvent, atât înaintea începerii programului de muncă, după încheierea acestuia și ori de câte ori este necesar.

În ceea ce privește produsele Klintensiv pentru dezinfectarea suprafețelor din birouri acestea pot fi ambalate în formulă gata de folosire (RTU – ready to use) sau șervețele umede.

Pentru o igienizare adecvată a spațiului de lucru este necesară și dezinfectarea aerului din încăperi, cu ajutorul unui dezinfectant pentru microaerofloră și a unui nebulizator. În funcție de volumul încăperii, se introduce în nebulizator o cantitate corespunzătoare de produs, în funcție de tipul de dezinfectare pe care ni-l dorim, 5 minute pentru dezinfectare de nivel mediu și scăzut sau 60 minute pentru dezinfectare de nivel înalt. Folosirea unui nebulizator igienizează și transformă spațiile de lucru în medii sigure și sănătoase.

Conform Ministerului Sănătății, dezinfectanții pentru nebulizare trebuie să aibă următoarele caracteristici: tipul de preparat să fie pe bază de soluție gata de utilizare pentru dezinfecția prin pulverizare, soluțiile folosite să aibă spectru larg de acțiune, conform protocoalelor europene și naționale de eficiență a unor astfel de produse – de exemplu bactericide (EN 13727), levuricide (EN 136624) și virucide (EN 14476).  De asemenea, produsele trebuie să se regăsească în Registrul Național al Produselor Biocide, categoria TP2 (dezinfectanți pentru suprafețe). Toate produsele folosite în spațiile de birouri, unități sanitare sau spații publice trebuie să fie însoțite de avizul emis de Comisia Națională pentru Produse Biocide, în termen de valabilitate și cu etichete scrise în limba română.

Portofoliul de produse Klintensiv include soluțiile Ambiocide sau Desogen Aero – pentru pulverizare. Desogen Aero este un dezinfectant concentrat de nivel înalt cu acțiune biocidă certificată. Printre proprietățile sale se numără dezinfectarea pe cale aeriană prin pulverizare (ceață rece), sterilizarea diferitelor suprafețe și dezinfectarea apei de piscina. Este în proporție de 99,9% biodegradabil, nu necesită clătire, nu decolorează și nu pătează suprafețele. Pentru o ofertă personalizată și prospectarea dimensiunilor unei încăperi vă invităm să ne contactați la adresa [email protected] pentru a discuta o ofertă personalizată.

 

Photo by S O C I A L . C U T on Unsplash

Lasă un comentariu

0
    0
    Cos Cumparaturi