Dezinfectanti profesionali produsi in Romania. Cu responsabilitate!

Întrebări frecvente

Dupa ce ati selectat produsul/ produsele dorit(e) si le-ati adaugat in cosul de cumparaturi, introduceti codul cuponului in sectiunea denumita „Cod cupon” si apasati butonul „Utilizeaza cuponul”.

Valoare cosului de cuparaturi se va actualiza cu valoarea aferenta cuponului de reducere.

Pentru intregistrarea comenzii dati click pe butonul „Continuati cu finalizarea comenzii”, introduceti datele de facturare si apasati butonul „Plaseaza comanda”, pentru inregistrarea acesteia.

Produsele achizitionate la distanta, se pot returna conform O.G. 34/2014 in termen legal de retur de 14 zile calendaristice, numai in ambalajul original, insotite de factura fiscala si in aceeasi stare in care au fost receptionate de catre Cumparator, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, la adresa: Sos. Alexandriei nr. 544, km. 14, 07025 Bragadiru, Ilfov, Romania. SC Klintensiv SRL va inapoia contravaloarea comenzii pentru produsele achitate prin transfer bancar/plata online, suma fiind returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata. In cazul in care bunul este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii, suma achitata va fi returnata in momentul confirmarii autenticitatii bunului. Trebuie mentionat ca in cazul in care suma este returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata, contul ar putea fi debitat cu o intarziere ce poate varia in functie de banca. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport sau alte servicii. Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic (cutie deformata care poate conduce la deteriorarea bunului) vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Articolele oferite ca pachet promotional se vor returna in intregime. Produsele returnate prin curier nu se vor trimite cu ramburs. Returnarea banilor aferenti comenzilor returnate prin curierat se va face prin transfer bancar. SC Klintensiv SRL isi rezerva dreptul de a supune produsul/bunul returnat unei expertize. Termenul de solutionare (returul banilor sau inlocuirea produsului) se va face de asemenea, in 14 zile de la data inmanarii acestuia de catre firma de curierat catre SC Klintensiv SRL.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru returnare si sa ne informati cu privire la realizarea returnarii produselor telefonic la 0742 193 981 sau prin email la [email protected].

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie sau acesta este nu este conform specificatiilor de pe site, listat cu informatii incorecte datorate unor erori tipografice sau daca informatiile despre produs primite de la furnizor sunt incorecte, acesta va fi inlocuit cu un produs nou, identic sau similar, cu conditia notificarii in scris a SC Klintensiv SRL. In cazul in care nu este posibila inlocuirea produsului cu unul identic sau similar, se va returna contravaloarea produsului conform conditiilor de mai sus.

SC Klintensiv SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

0
0
Cos Cumparaturi

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

Ways to earn

Caștigă puncte la fiecare comanda

1 punct pentru fiecare 5 lei cheltuiti

Puncte recompensă pentru fiecare comandă in tre 50 lei si 999 lei Less

Caștigă 50 puncte bonus

+50 Puncte

50 puncte bonus la comenzi de minim 1000 lei

Recomandă-ne unui prieten

Advocate Puncte : 20 | Puncte : 20

Recomandă-ne unui prieten și primiti amando i 20 puncte recompensă Less

Facebook Share

+5 Puncte

Distribuie magazinul nostru pe facebook si pr imesti 5 puncte/share Less