Dezinfectanti profesionali produsi in Romania. Cu responsabilitate!

,

Klintensiv lansează brandul KlinAll, dezinfectanți care elimină microorganismele ce cauzează peste 90 de boli

Klintensiv lansează pe piața din România un nou brand de produse pentru dezinfectare și curățenie, destinat consumatorului casnic. Noutatea pe care brandul KlinAll o aduce este capacitatea dovedită a produselor de a elimina microorganisme care cauzează peste 90 de boli, între care afecțiuni gastrointestinale, meningita, viroze, pneumonie și multe altele. În plus, produsele curăță și dezinfectează în același timp, eficacitatea lor fiind demonstrată anterior în spitale.

KlinAll cuprinde 4 categorii de produse cu întrebuințări si caracteristici distincte: dezinfectanți pentru mâini, dezinfectanți pentru suprafețe, care curață și dezinfectează, dezinfectanți pentru microaerofloră și aer conditionat, care elimina factorii alergenici și detergent pentru rufe, produs 2 în 1, care curăță și dezinfectează .

Dezinfectanții pentru mâini (eticheta portocalie) sunt disponibili în varianta spray sau gel, în ambalaje de la 40 ml la 5L și sunt testați dermatologic. Toate produsele sunt certificate de Ministerul Sănătății, eficacitatea acestora fiind demonstrată în spitale.

Pentru curățenia casei, gama KlinAll cuprinde dezinfectanți pentru suprafețele din bucătărie, baie, wc, cât și pentru restul zonelor dintr-o locuință (eticheta albastră), dezinfectanți pentru aparatele de aer condiționat și pentru microaerofloră (eticheta verde), cât și detergenți pentru curățarea hainelor (eticheta magenta).

Produsele  KlinAll sunt disponibile în magazine începând cu luna Iunie 2021, sunt destinate publicului larg, pentru uz casnic și personal, și pot fi achiziționate din principalele lanțuri de supermarketuri și magazine, farmacii, cât și din magazinul online www.klintensiv.ro. KlinAll răspunde tuturor nevoilor de zi cu zi ale consumatorilor preocupați de păstrarea unui nivel optim de igienă, datorită proprietăților excelente de dezinfectare și eliminare a microorganismelor.

Producător român de dezinfectanți profesionali și produse de curățenie, Klintensiv este unul dintre principalii furnizori de articole profesionale pentru igienizare și dezinfectare pentru spitalele din România, poziționându-se pe primul loc în topul produselor utilizate în spitale în anul 2020.

Având experiența celor peste 10 ani în dezvoltarea de produse virucide, bactericide, fungicide și levuricide, Klintensiv vine în întâmpinarea nevoilor publicului larg prin lansarea brandului KlinAll, prima gamă de produse bazate pe expertiză medicală, dedicate consumatorilor casnici.

Lasă un comentariu

0
0
Cos Cumparaturi

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

Ways to earn

Caștigă puncte la fiecare comanda

1 punct pentru fiecare 5 lei cheltuiti

Puncte recompensă pentru fiecare comandă in tre 50 lei si 999 lei Less

Caștigă 50 puncte bonus

+50 Puncte

50 puncte bonus la comenzi de minim 1000 lei

Recomandă-ne unui prieten

Advocate Puncte : 20 | Puncte : 20

Recomandă-ne unui prieten și primiti amando i 20 puncte recompensă Less

Facebook Share

+5 Puncte

Distribuie magazinul nostru pe facebook si pr imesti 5 puncte/share Less