Dezinfectanți profesionali produși in România. Cu responsabilitate!

Klintensiv® lansează Klinodiol™, spray repelent cu eucalipt natural, eficient 10 ore împotriva țânțarilor și căpușelor, potrivit și pentru copiii cu vârste peste 6 luni

Klintensiv anunță lansarea primului repelent anti țânțari și căpușe din portofoliu, pentru copii cu vârste peste 6 luni și adulți. Klinodiol™ se remarcă prin eficiența crescută, reușind să țină insectele la depărtare pentru o perioadă de până la 10 ore, după o singură aplicare. În plus, produsul poate fi utilizat inclusiv de femei însărcinate, mame care alăptează, dar și bebeluși cu vârsta de peste 6 luni.

Spray-ul repelent Klinodiol™ este disponibil în două variante, ambele sub formă lichidă cu un procent de 30% extract de eucalipt. Flaconul cu capac verde este destinat copiilor cu vârste peste 6 luni, iar cel cu capac mov este conceput pentru utilizarea de către adulți. Ambele produse sunt disponibile în varianta de 100 ml și pot fi achiziționate de pe www.klintensiv.ro , începând cu luna August 2021.

Klinodiol™ este fabricat din ingrediente din surse naturale și vegetale și nu conține dietiltoluamid (DEET) sau alți compuși chimici. Formula cu Citriodiol®, pe bază de eucalipt, oferă un efect de respingere a insectelor pentru o perioadă de până la 10 ore, după o singură aplicare.

Spray-ul Klinodiol™ are o absorbție transdermică scăzută, ceea ce înseamnă că substanțele sunt foarte puțin, spre deloc, absorbite prin piele. Din acest motiv, produsul poate fi utilizat inclusiv de bebelușii cu vârsta de peste 6 luni, dar și de gravide și de mamele care alăptează.

La fel ca toate produsele din portofoliul Klintensiv, Klinodiol™ este testat dermatologic, iar eficacitatea spray-ului este dovedită științific și certificată de Ministerul Sănătății. Spre deosebire de produsele de tip repelent bazate pe formule chimice, Klinodiol™ nu lasă urme grase sau lipicioase pe piele sau pe haine.

Cu o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea de produse virucide, bactericide, fungicide și levuricide, Klintensiv este unul dintre principalii furnizori de produse dezinfectante pentru spitalele din România.

Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților săi, Klintensiv își diversifică portofoliul de produse destinat consumatorilor casnici prin lansarea repelentului anti insecte Klinodiol™, produs inovativ datorită formulei Citriodiol®, soluție natură patentată la nivel internațional.

Lasă un comentariu

0
0
Cos Cumparaturi