Modalități de plată și livrare


MODALITATI DE PLATA

Pentru a achita produsele comandate pe www.klintensiv.com și www.klintensiv.ro  poti opta pentru urmatoarele modalitati de plata:

- Plata la livrare (ramburs)

- Plata online cu cardul, prin mobilpay.ro

- Plata prin transfer bancar.


Plata la livrare (ramburs)

Aceasta modalitate de plata se va folosi atunci cand in cadrul comenzii alegeti metoda: Plata la livrare (ramburs). Dupa ce plasezi comanda, noi pregatim coletul, il inmanam curierului, iar tu vei plati contravaloarea produsului si a transportului in momentul in care curierul iti livreaza produsul la adresa dorita.

Plata online cu cardul

Aceasta modalitate de plata se va folosi atunci cand in cadrul comenzii alegi metoda: Platesc online cu cardul .  www.klintensiv.com și www.klintensiv.ro vand on-line produsele lor prin intermediul serviciilor de plata on-line ale Mobilpay. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata mobilpay.ro.  www.klintensiv.com și www.klintensiv.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Plata prin transfer bancar

Plata prin Transfer bancar se face doar in baza facturii proforme emise de  www.klintensiv.com și www.klintensiv.ro. Dupa plasarea comenzii, vei primi un e-mail de confirmare si detaliile necesare efectuarii transferului bancar. Plata se face in termen de maximum 3 zile calendaristice de la data comenzii, in contul bancar.


Datele companiei noastre sunt:

PRO INTEGRATOR S.R.L.

Reg. com.: J23/3025/2011

CUI: RO29359178

IBAN: RO77BPOS71109038954RON01 Bancpost Bragadiru

Punct de lucru: Adresa: Sos. Alexandriei nr. 544, km. 14, 07025 Bragadiru, Ilfov, Romania

Mobil: 0742 193 981 / Telefon: 021.448.14.99

Email: office@klintensiv.com

 

Important: ordinul de plata trebuie sa contina numarul si data comenzii! Livrarea produselor se va face dupa confirmarea tranzactiei. Neachitarea contravalorii mentionate in factura atrage anularea comenzii.

 

Cum cumpar de la Klintensiv? 

Produsele comercializate pe Klintensiv pot fi cumparate urmand o procedura simpla si intuitiva:

Mai intai alegi produsele pe care doresti sa le achizitionezi, folosind meniurile de produse existente in partea de sus si in partea stanga a paginilor. Produsele dorite pot fi adaugate in cosul de cumparaturi folosind butonul Adauga in cos. Pentru a finaliza comanda apasa butonul reprezentativ pentru cosul de cumparaturi situat in partea dreapta sus a ecranului. In pasii urmatori ti se vor cere mai multe detalii legate de adresa de livrare si de modalitatea de facturare, informatii legate de metoda de livrare si de felul in care se face plata. Acesti pasi sunt bine structurati. 


MODALITATI DE LIVRARE

Cum se face livrarea produselor in Bucuresti:

Ai optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi peste 100 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 100 de lei se percepe o taxa de 17 lei.

Cum se face livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.

Tarife de livrare sunt:

GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 100 de lei

17 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 100 de lei.

Daca doresti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus. Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de transport de 69 lei, TVA inclus (17.00 + 60x0.9 lei). 

Exista totusi posibilitatea, destul de rara, sa nu reusim sa iti trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Vei fi instiintat si ti se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta. In cazul aparitiei unor intarzieri, vei fi instiintat telefonic de un membru al echipei Klintensiv. Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de tine ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.