Dezinfectanti profesionali produsi in Romania. Cu responsabilitate!

Programele Klintensiv

Prima Pagina

Va invitam in clubul profesionistilor!

KLINTENSIV SAFE

In contextul pandemiei COVID 19, ne-am concentrat pe nevoia acuta a clientilor nostri de a accesa facil produse profesionale pentru dezinfectare si curatare.

Programele Klintensiv SAFE au fost dezvoltate pentru a sustine in special antreprenorii si companiile din acele domenii care au resimtit mai puternic efectele crizei medicale.

Avand experienta in furnizarea dezinfectantilor profesionali destinati domeniului medical inca din anul 2011, aprovizionarea cu solutii de curatare si dezinfectare a devenit prioritatea numărul unu a companiei in perioada pandemiei. Ne-am dedicat eforturile in dezvoltarea de produse cu o eficienta crescuta, fiind la momentul actual printre putinii producatori locali de dezinfectanti profesionali cu o concentratie de alcool de 85%.

Astfel, am putut crea game profesionale de dezinfectanti si produse de curatenie care sa se adreseze nevoilor specifice pe care le au atat institutiile din prima linie de lupta împotriva Covid, afacerile care au ramas active in acest interval de timp, cat si consumatorii casnici.

In cadrul programelor Klintensiv Safe oferim clientilor nostri:

  • Siguranta calitatii unor produse performante, testate la standarde de calitate specifice mediului sanitar
  • Discount de volum (pentru comenzi mari sau repetitive)
  • Gama extinsa de produse, in diverse dozaje
  • Acces la o baza de informatii cu bune practici de utilizare a produselor pentru dezinfectare si curatare, precum si masuri de preventie a infectarii cu SarsCoV-2 (informatiile sunt structurate pe sectoare de activitate)

Sanatate si protectie de nivel inalt

Domeniul medical manifesta o nevoie acuta de produse pentru dezinfectare si curatenie, la standarde de calitate si eficacitate superioare, iar prin Klintensiv Safe Medical reusim sa venim in intampinarea acestei cereri cu profesionalism.

In vederea mentinerii unui mediu sigur de desfasurare a activitatii am elaborat ghidul masurilor de protectie antipandemie, care detaliaza masurile de protectie necesare atat pentru medici, cat si pentru pacienti.

Siguranta pentru orice afacere

Programul Klintensiv Safe Office a fost creat pentru a sustine companiile si angajatorii in realizarea actiunilor de preventie si incetinire a raspandirii virusului COVID-19 la locul de munca. Astfel, membrii acestui program au acces mult mai facil la produse profesionale de curatare si dezinfectare si beneficiaza de promotii si oferte ce se adreseaza nevoilor specifice de igienizare din acest domeniu.

In cadrul programului oferim ghidul masurilor antipandemie, conceput pentru a ajuta angajatorii si angajatii sa inteleaga care sunt pasii necesari pentru desfasurarea in siguranta a activitatii la birou.

Solutii pentru profesionisti

Safe HoReCa este un program special creat de compania Klintensiv pentru a veni in sprijinul unitatilor care activeaza in industriile Turismului si Alimentatiei Publice, in contextul nevoii de acces constant la produse profesionale pentru dezinfectarea si curatarea echipamentelor si ustensilelor de lucru, a spatiilor publice sau frecvent circulate, dar si a zonelor de pregatire a bauturilor si a produselor alimentare destinate clientilor.

Membrii au acces la un ghid de bune practici creat astfel incat companiile sa isi poata desfasura activitatea protejandu-si oaspetii, angajatii si reputatia.

In siguranta de la ferma in farfurie

Regulile stricte de siguranta alimentara se traduc in nevoi specifice de curatare si dezinfectare in unitatile de producere, prelucrare si procesare a preparatelor diverse, iar aceste nevoie trebuie adresate cu profesionalism. De aceea, am creat programul Klintensiv Safe F&B, pentru a pune la dispozitia operatorilor din domeniu produse de curatare si dezinfectare cu o eficacitate superioara atat virucida, cat si bactericida si fungicida.

De asemenea, urmarim sa punem la dispozitia membrilor informatii ce privesc procedurile recomandate la nivel international pentru prevenirea infectarii cu noul Sars Cov2.

Protectie garantata, servicii sigure

Datorita experientei furnizarii de produse speciale de curatare si dezinfectare catre institutii publice, am creat programul Klintensiv Safe Institutional. Gandit pentru a veni in intampinarea nevoilor specifice de curatare si dezinfectare ale utilizatorilor din sectorul public, in cadrul programului am integrat produse profesionale care sa asigure sanatatea cetatenilor si a functionarilor.

Alaturi de oferte si promotii dedicate, urmarim sa punem la dispozitia membrilor informatii ce privesc procedurile recomandate la nivel international pentru prevenirea infectarii cu noul Sars Cov2.

Protejam ceea ce conteaza

Cand vine vorba de familie, nimic nu este mai importat decat sanatatea si securitatea celor dragi. Klintensiv a creat programul Safe Family pentru a pune la dispozitia dumneavoastra game complete pentru dezinfectarea si curatarea locuintei.

In plus, avand in vedere ca in mediul online circula numeroase zvonuri și dezinformari cu privire la coronavirus,  urmarim sa punem la dispozitia membrilor informatii ce privesc procedurile recomandate la nivel international pentru prevenirea infectarii cu noul Sars Cov2.

0
    0
    Cos Cumparaturi