Alătură-te comunității Safe HoReCa și poți câștiga premii în valoare totală de 43.000 Lei!

Campania Safe HoReCa s-a incheiat! Câștigătorii vor fi anuntați  în curând.

A trecut un an de la începutul pandemiei de Coronavirus și industria HoReCa a fost una dintre cele mai afectate industrii, fiind vizată direct de restricțiile impuse de autorități. În toată această perioadă afacerile din domeniu au fost puse la grea încercare și au fost forțate să se adapteze singure noilor reguli. Supraviețuirea nu a fost ușoară, mai ales în lipsa unei strategii naționale de a sprijini acest sector.

KLINTENSIV®, producător român de dezinfectanți și produse pentru curățenie, a susținut de la începutul pandemiei cele mai afectate domenii: spitalele și afacerile care au ramas active. KLINTENSIV® a livrat fără întreruperi produse avizate cu efect virucid către aceste două domenii, de la începutul pandemiei și până în prezent.

Efectele pandemiei se vor vedea și în următoarele luni și încasările în HoReCa nu vor crește astfel încât să acopere cu ușurință cheltuielile. În aceste vremuri dificile și provocatoare e important să împărtăsești experiența și să ai parte de susținere. KLINTENSIV® vrea să creeze o comunitate a celor care activează în HoReCa, dar și să ofere ajutor concret celor care au nevoie.

Dacă lucrați în domeniul HoReCa, vă invităm să ne povestiți în 100 cuvinte, în formularul de mai jos, provocările și greutățile avute de la începutul pandemiei în hotelul, restaurantul sau barul în care lucrați sau pe care îl administrați, și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre următoarele premii:

  • 100 kit-uri cu produse KLINTENSIV®, prezentate mai jos;
  • 10 vouchere în valoare de 2.500 lei care pot fi folosite la achiziții de produse în magazinul nostru.

Kit-urile cu produse KLINTENSIV® conțin:

HYGENIC GEL™ – Gel dezinfectant fără clătire pentru mâini, 1 litru

Înlătură germenii în doar 30 de secunde. Se poate utiliza în orice moment al zilei, ori de câte ori este nevoie, în special în caz de epidemii bacteriene și/sau virale, având capacitatea de protecție a unui dezinfectant medical.

DAVERA SOAP® – Săpun lichid antimicrobian, 500 ml

Este soluția potrivită pentru diverse medii de lucru, dar și pentru acasă, pentru eliminarea rapidă a agenților patogeni. Mediile profesionale (medical, alimentar, hotelier) în care igiena frecventă a mâinilor este esențială, necesită soluții eficiente de curățare.

DAVERA® F&B RTU – Dezinfectant gata de utilizare, 1 litru

Este un dezinfectant, igienizant și dezodorizant eficient, pentru suprafețe în general, dar și pentru suprafețe și echipamente în contact cu alimentele. Este eficient și conferă performanțe fungicide, bactericide și virucide.

KLINTENSIV® Șervețel dezinfectant mâini, 100 bucăți

Șervețel dezinfectant mâini este îmbibat cu soluție de etanol cu concentrație de 85%, avand acțiune virucidă, bactericidă și fungicidă. Produs biocid avizat de Ministerul Sănătății.