Dezinfectanti profesionali produsi in Romania. Cu responsabilitate!

KlinAll

Prima Pagina

Elimină microorganismele ce cauzează peste 90 de boli*

Eficacitate demonstrată în spitale

Produs în România

Brand de încredere cu standarde certificate de instituțiile locale și europene

Klintensiv lansează brandul KlinAll

Klintensiv lansează pe piața din România un nou brand de produse pentru dezinfectare și curățenie, destinat consumatorului casnic. Noutatea pe care brandul KlinAll o aduce este capacitatea dovedită a produselor de a elimina microorganisme care cauzează peste 90 de boli, între care afecțiuni gastrointestinale, meningita, viroze, pneumonie și multe altele. În plus, produsele curăță și dezinfectează în același timp, eficacitatea lor fiind demonstrată anterior în spitale. 

KlinAll cuprinde 4 categorii de produse cu întrebuințări si caracteristici distincte: dezinfectanți pentru mâini, dezinfectanți pentru suprafețe, care curață și dezinfectează, dezinfectanți pentru microaerofloră și aer conditionat, care elimina factorii alergenici și detergent pentru rufe, produs 2 în 1, care curăță și dezinfectează.

Citește mai multe aici.

MÂINI

Dezinfectanții pentru mâini (eticheta portocalie) sunt disponibili în varianta spray sau gel, în ambalaje de la 40 ml la 5L și sunt testați dermatologic.

 

SUPRAFEȚE

Pentru curățenia casei, gama KlinAll cuprinde dezinfectanți pentru suprafețele din bucătărie, baie, wc, cât și pentru restul zonelor dintr-o locuință (eticheta albastră).

 

MICROAEROFLORĂ

Gama KlinAll cu eticheta verde cuprinde produse pentru dezinfectarea aerului din încăperi cu ajutorul dezinfectantului pentru microaerofloră, precum și dezinfectantul pentru aerul condiționat.

*Elimină microorganisme responsabile cu apariția a peste 90 de boli rezultate în urma unei infectări.

0
    0
    Cos Cumparaturi